بسم الله الرحمن الرحیم
زندگی مجازی،
زندگی دوم.
واقعیت مجازی
virtual reality
virtual life
second life
اسمهای متعدد و البته مفاهیم نزدیک به هم.
زندگی در دنیایی به جز دنیای واقع. گذران وقت در دنیایی بین خیال و واقعیت. دنیای خیالی،افراد واقعی. جبران عدم موفقیت در دنیای واقعی. ورود زودتر به دنیای واقعی برای بچههای کم سن و سال. تجربه کردن کارهایی که نمیتوان در دنیای واقع انجام داد. تجربهی لذات خیالی بدون خرج هزینهی گزاف و با کمترین انتقال مکانی و زمانی. جبران شکستهای عشقی. خرید لباس و لوازم آرایشی مجازی با کمترین قیمت. جبران عدم بهرهمند بودن از قیافه یا بدن روی فرم.
همهی این جملات و جملات دیگری که احتمالا به ذهن شما متبادر شده است، جملاتی هستند که میتوان پیرامون زندگی دوم در دنیای مجازی به کار برد. مفهوم زندگی مجازی یا زندگی دوم در فضای مجازی، مفهومی است که در سالهای اخیر، مخصوصا در دنیای غرب مورد توجه قرار گرفته است که البته احتمالا تا سالهای آتی با سرعت بیشتری در ایران نیز گسترش خواهد یافت.
در این نوشته سعی داریم بیشتر به این مفهوم مهم پرداخته و البته ناظر بر نتیجه در مورد آن بحث کنیم.
البته قبل از آن این نکته ذکر میشود که بنده جامعهشناس نیستم و صرفا سعی میکنم مشاهداتم را به کمک معلوماتم تحلیل کنم تا شاید بتوانم جرقهای در ذهن افراد، مخصوصا اهل علم ایجاد کنم.
ادامه مطلب
درباره این سایت